Apartma Helena

APARTMA *** 

Velikost apartmaja je 45 m2, ima dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico (v dnevni sobi - pomožno ležišče), eno spalnico in kopalnico ter teraso.

Apartma se nahaja v družinski hiši (lastniki živijo v prvem nadstropju), in sicer v pritličju družinske hiše na južni strani, ponuja razlgled na domačo krajino, pred apartmajem je zunanja terasa velikosti cca 30 m2 na kateri so ležalniki, zunanja miza in stoli, zunanji žar...

Opremljenost apartmaja:

splošno:

- 4 zvezdice ****

- parkirno mesto (znotraj ograjenega dvorišča)

- klima

- pralni stroj

- TV, WIFI internet

kuhinja:

- hladilnik

- pomivalni stroj

- štedilnik 

- pečica


 

LOKACIJA  Pineta 11/III, 52212 Fažana (do morja 1,8 km - 5 min)

Valbandon - naselje v katerem je apartma, je malo naselje 8 km oddaljeno od mesta Pule in 3 km oddaljeno od malega ribarskega mesta Fažane. Apartma je od morja (zelo lepe, urejene plaže) oddaljen 1,8 km (20 min peš oz. 5 min z avtom, v neposredni bližini plaže je urejen parking).


 

 

CENIK (vključno s turistično takso)

 

50 - 70 € / noč oz. po dogovoru

Možen je najem apartmaja tudi za eno noč.

Najem je možen tudi izven poletne sezone - skozi celo leto

V ceni je že všteta turistična taksa, označeno parkirno mesto, uporaba klime, čiste rjuhe in brisače.. skratka v ceni je vse kar potrebujete in ni dodatnih skritih stroškov.

Cene veljajo za najem apartmaja za 7 dni (sobota - sobota), možen je najem tudi za krajše in daljše obdobje vendar je to odvisno od trenutne zasedenosti, vse cene bodo vnaprej dogovorjene z vašim gostiteljem glede na vaše povpraševanje.  

Navedene cene veljajo za turstično sezono 2020.

 


 

 KONTAKT - APARTMA HELENA

Helena (HR) 00385 (0)91 222 13 09

e-mail: valbandon@g-tours.nl